Nyheter,

Såld! Bonuspoäng.se

bonuspoäng.se skärmdump

Bonuspoäng.se var den fjärde sajten av över 100 som jag någonsin gjorde. Det var i samband med att jag på mitt första riktiga jobb fick börja resa väldigt mycket. Flygresorna och hotellen köpte jag via egna affiliatelänkar, jag köpte resorna med mitt MasterCard Eurobonus-kort, fick mer Eurobonus via SAS, köpte hotellnätter med samma MasterCard, bodde på Eurobonus-hotell osv. Det var en riktig bonusboom vid varje utlandsresa!

I samband med detta researchade jag väldigt mycket om vilka metoder som var bäst att använda för att optimera bonus och skapade därmed också Bonuspoäng.se 2006. Genom åren har den förbättrats och justerats hela tiden med en större uppdatering så sent som 2017. Under årens lopp har sajten också figurerat i Metro och Sveriges Radio P1:s program Plånboken via mig. Till slut var det ändå dags att sälja sajten då jag nått vägs ände med vad jag kände att jag ville och kunde göra med sajten.

Efter en viss budgivning blev Bonuspoäng.se idag snabbt såld. Jag önskar den nya ägaren stort lycka till och hoppas att sajten fortsätter i 15 år till!

0no comment

writer

Webbentreprenör sedan 2004. Affiliatemarknadsförare, webbutvecklare och stormjagare.

Leave a Reply