Nyheter,

BoUpplysningen.se såld

Igår avslutades slutligen försäljningen av BoUpplysningen.se och min bästa sajt någonsin är därmed såld till Comparico AB. Jag är riktigt glad över att kunna sälja sajten till dem eftersom jag vet att de kommer lyckas riktigt bra med att ta den till nästa nivå. Comparico AB är väldigt duktiga på att på ett pedagogiskt sätt jämföra konsumentprodukter som kontantkort, lån mm. och kommer kunna ge BoUpplysningen ytterligare en dimension åt konsumenterna.

I samband med försäljningen av BoUpplysningen har jag utlovat en given procentsats av köpeskillingen till projekt för hemlösa. Under 10 år har BoUpplysningen hjälpt svenskar att hitta sina drömlägenheter så det känns helt rätt att de som har det allra svårast med boende ska få hjälp också. Därför kommer 37.500 kr att skänkas till Stadsmissionen (eller liknande organisationer) i januari. Det finns därför fler än två vinnare med denna försäljning!

Slutligen innebär detta också att ett år med försäljningar är till ända. Sedan starten okt 2015 har Wall Cloud Productions AB sålt av nära 40 sajter. I och med försäljningen av BoUpplysningen.se så tar företaget en helt ny inriktning, längre bort från ett fokus på affiliateverksamhet.

Jag önskar Comparico AB allt gott och stort lycka till med BoUpplysningen!

0no comment

writer

Webbentreprenör sedan 2004. Affiliatemarknadsförare, webbutvecklare och stormjagare.

Leave a Reply