Copywriting

Jag har i 15 år skapat och drivit innehållsbaserade webbsidor med fokus på förklarande, underhållande och/eller säljande texter. Min specialitet är att sätta mig in i (ofta tekniska) koncept som är svårt att förstå för gemene man, hitta kärnan i informationen och förklara om den så att personer utan förförståelse kan förstå vad det handlar om.

Jag har under den tiden skapat och skrivit texter till exempelvis:

  • Presenttips.se – Roliga och inspirerande artiklar med fokus på att fånga in besökare och få dem att vilja stanna.
  • SmartHemGuiden.se – Här förklarar jag relativt svårbegripliga koncept på ett sätt så att nybörjare kan förstå dem.
  • StormChasingUSA.com (engelska) – Inspirerande och förklarande artiklar som beskriver en bransch som få känner till.
  • BoUpplysningen.se (numera såld) – Texter som förklarar pedagogiskt dels vad man ska tänka på när man köper en bostad och dels specifika koncept gällande bostadsköp och försäljning.
  • MittSydafrika.se (numera såld) – Inspirerande och tydliga artiklar om resor till Sydafrika.

Utöver det har jag också spökskrivit (på engelska) för bloggen på Tacton.com där jag på ett roligt och pedagogiskt sätt brutit ner de ofta rätt komplexa tekniska aspekterna av deras produkt (en konfiguratormjukvara) på ett sätt som är lättläst för personer utan förförståelse i ämnet.

Behöver du hjälp?

Har du svårt att nå dina kunder och få dem att förstå de tekniska lösningar ert företag erbjuder? Vill ni ha en levande blogg med roliga, inspirerande och pedagogiska texter som ändå förklarar vad ni arbetar med och säljer? Skicka mig ett mejl på christoffer@wallcloud.se så kan jag förklara närmare hur jag kan hjälpa er.